Bij Printing maken we graag orders op maat,

door maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maatwerk of standaard?

Veel van onze opdrachten voeren wij uit in overleg. Van te voren bespreken we in een informele sfeer de wensen van jou als klant. Wij zien direct wat de mogelijkheden zijn en zetten samen in overleg de order uit. Niet voor elke opdracht is overleg nodig. Voor deze opdrachten hebben wij een webshop met tal van standaard producten welke gemakkelijk online besteld kunnen worden. Staat je gewenste aantal, formaat of uitvoering niet in de webshop? Bel 033-4653006 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te kijken of we jouw wensen kunnen realiseren.

Wat maken wij?

Wij zijn goed in het printen van digitaal drukwerk, het maken van strakke signing en het ontwikkelen van fraaie websites. Bij ons kan je terecht voor al je reguliere drukwerk zo als huisstijl drukwerk, flyers, brochures etc. Uiteraard verzorgen wij als dat nodig is ook de vormgeving van al je uitingen.

Vormgeving

Jouw creatieve ideeën worden origineel en verrassend vormgegeven. Wij werken tegen een scherp tarief en met korte schakels. Geen accountmanagers of dure art directors. Direct resultaat.

Totaalleverancier

Door onze jarenlange ervaring in de grafische wereld werken wij samen met een tal van andere grafische leveranciers. Zo zijn wij er zeker van dat wij de elke opdracht kunnen uitvoeren.

Particulier

Ook de particulier is bij ons welkom. Voor bijvoorbeeld 1 kopietje of het inbinden van een zelf geprint rapport. Wij kunnen documenten scannen, en voeren tal van printshop werkzaamheden uit voor particulieren.

Digitaal gedrukt

Digitaal drukken maakt het mogelijk om zowel in grote als in kleine oplage snel een kwalitatief hoogwaardig product te leveren tegen een scherp tarief. Elke order uniek gedrukt, geen verzamel orders zoals bij een internet drukker.Onze klanten

Printing werkt voor de particulier, het MKB en diverse multinationals,
uitgevers, reclamebureau’s, non-profit organisaties, overheden, musea en zorginstellingen.
Een kleine greep uit ons klantenbestand: