Printing, maatwerk sinds 1974

Printing is een allround digitale drukkerij in Amersfoort.

Wij zijn goed in het printen van digitaal drukwerk, het maken van strakke signing en het ontwikkelen van fraaie websites. Elke keer weer geven wij deskundig advies om tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen.

Maatwerk sinds 1974

Elke order wordt bij ons uniek geproduceerd waardoor maatwerk vanzelfsprekend is. Digitaal drukwerk maakt het mogelijk om zowel in kleine als in middelgrote oplage snel een kwalitatief hoogwaardig product te leveren tegen een scherp tarief. Maken wij een gewenst product niet in eigen huis dan is er altijd een geschikte partij in ons netwerk die dit wel kan uitvoeren. Zo bieden wij altijd een passende oplossing.

Van idee tot haarscherpe print

Omdat bij ons elke order uniek gedrukt wordt is er mogelijkheid om te overleggen. Zo wordt jouw idee samen met ons omgezet op papier. Indien nodig ondersteunen we je idee met vormgeving.

Ultra HD-resolutie

Onze Xerox Versant print met Ultra-HD resolutie, dit zorgt voor extreem fijne details. Teksten zijn haarscherp en foto's zien er nog levensechter uit. De puntdichtheid is zo hoog dat je in beelden en vlakken geen enkele punt zult onderscheiden.

ISO-gecertificeerd printen

Wij printen ISO-gecertificeerd waardoor het printproces zeer voorspelbaar wordt. Hierdoor blijft de kleur verassend gelijk ten opzichte van eerder geleverd drukwerk. Een constante afdrukkwaliteit, afdruk na afdruk, opdracht na opdracht.

Met onze nieuwe Xerox 3100 realiseren wij een enorme capaciteitsuitbreiding


Flower